2 viktigaste händelsen i WrestleMania 35 – Becky Lynch Vs Ronda Rousey Vs Charlotte Flair Charlotte Flair besegrade Asuka att fånga hennes åttonde kvinnors titel och kommer att träda WrestleMania med Smackdown Live kvinna mästerskap.

Förra sommaren, United fick parera förskott från en annan LaLiga jätte, Barcelona, ​​för att hålla tag i sin playmaker. 2 Rashford är ett rapporterat mål för Barcelona 26 år gammal hade en väl dokumenterad fall ut med förre United boss Jose Mourinho, men har utmärkt i Solskjaer i Norska korta sejour i laddning. Han har 11 mål och nio assist på 27 Premier League denna term.

Under tiden kommer Standard kravet United blockera drag för Marcus Rashford med Barcelona en rapporterade beundrare av den framåt – och är för närvarande i förhandlingar med 20-åringen under en förlängning av avtalet.
WWE är på väg mot WrestleMania 35 och nu vet vi att den trio av Becky Lynch, Ronda Rousey och Charlotte Flair kommer rubrik händelsen och blir de första kvinnorna i historien att göra det.

De kommer att konkurrera om Rousey s Raw kvinnors titel den 7 april i New Jersey, New York men det tog en intressant vändning på den sista episoden av Smackdown Live. 2 viktigaste händelsen i WrestleMania 35 – Becky Lynch Vs Ronda Rousey Vs Charlotte Flair Charlotte Flair besegrade Asuka att fånga hennes åttonde kvinnors titel och kommer att träda WrestleMania med Smackdown Live kvinna mästerskap. Även om det har funnits spekulationer om att WWE kan göra detta till en enande skjutningen, enligt Dave Meltzer, det är inte planen. ”Det handlar inte om Asuka, det handlar om Charlotte.

Kvinno Champion kunde ha varit Asuka, det kunde ha varit Naomi, det kunde ha varit Carmella … det spelar ingen roll vem Smackdown Champion skulle ha varit. De vill att Horsewomen stänga ut showen som mästare på Wrestlemania. ”Så vem var Smackdown mästare förlorade denna titel till Charlotte. Gör inte en större del om detta än det är.

Eftersom det är inte så stor grej alls.”2 Charlotte Flair börjar sin åttonde regeringstid som Champion Det har föreslagits att både kvinnors titlar kommer att vara på linjen och beroende på vem får stiftet som kommer att avgöra vilken bältet är en. Om WWE vill den slutliga bilden av alla fyra Horsewomen håller upp titlar, måste de ha Becky Lynch besegra Ronda Rousey och laget av Sasha Banks och Bayley behåller sina märker lagtitlar i sin dödliga-fyrvägs match.

Det skulle innebära det visuella av Becky Lynch som Raw kvinnors mästare, Charlotte Flair som Smackdown Live Kvinnors mästare och banker och Bayley som kvinnor märker lagmästare. 🤔 pic.twitter.com/drMO0qcFel – Jefferson Lake 💾 (@JeffersonLake) 27 mars, 2019 Det har också spekulerats i att detta kan starta en vinkel mellan de fyra Horsewomen av MMA och de fyra Horsewomen av WWE nästa natt på Raw innan Rousey avgår.
Det finns inte en mer spännande tid på året att vara en brottnings fan än WrestleMania säsongen. Även av WWE: s höga standarder, men är årets bygga till showen Visar höljd i osäkerhet och tvivel.

13 Uppsättningen för WrestleMania 34 i New Orleans Vi som fans kan normalt se de tre eller fyra matcher på WrestleMania kort kommer en mil utanför. Det här året? Det har inte varit så entydiga och medan det är i allmänhet en bra sak, det har massor av människor undrar om företagets planer.

samla in pengar 1xbet Nedan tar vi en titt på matcherna vi känner till och de som har varit starkt ryktas: Seth Rollins Vs Brock Lesnar – Universal titel Detta är faktiskt inte så mycket av ett lås som vi alla trodde. Seth Rollins vann Män s 2019 kungliga muller och som ett resultat, förtjänat rätten att möta vilket världsmästare han ville i WWE.

Rollins, naturligtvis, valde The Beast och det är ganska allmänt känt att Triple H hade lobbying i den riktningen under en lång tid, även slåss McMahon önskan att sätta Drew McIntyre i den platsen. 13 Seth Rollins prata med The Game, Triple H på Raw Nu Rollins lider med en ryggskada som är planerad att hålla honom borta i en månad. Allt som krävs är en komplikation med hans återhämtning och en av WrestleMania s presenterade händelser är osäker.

Becky Lynch Vs Ronda Rousey vs Charlotte Flair – Raw kvinnors titel likhet med Rollins tog Lynch rutten kungliga muller och beslutade att ropa Ronda Rousey. Naturligtvis Rousey och Lynch har varit på gång sedan deras interaktion vid Survivor Series, men spekulationer fortsätter att köra skenande att Charlotte Flair kommer att läggas till matchen.

13 Becky Lynch förlorade tålamodet med Stephanie McMahon på Raw WWE har faktiskt göra det hända i bland några förvirrande suspensioner för Lynch, men efter hennes seger på Fastlane via en Rousey störningar kommer Lynch verkligen att vara i matchen och det kommer att bli en trippel hot. Nu är Charlotte Smackdown Live kvinnors mästare efter att ha besegrat Asuka på SD Live och båda titlar kan mycket väl vara inblandade.

Triple H vs Batista någon såg Smackdown 1000 eller har hört Batista säger att han vill Triple H gå i pension honom kommer att ha sett detta komma, men då Triple H drabbades av en sönderriven bröstmuskeln på Crown Jewel i november och det kastade allt i fara. 13 Batista och Triple H kolliderade under Evolution återförening på Smackdown 1000 Batista har sedan dykt upp och förstörde Ric Flair att ge Triple H anledning att slutligen ge sin önskan och spelet har skyldig.

Shane McMahon vs Miz Dessa två var Smackdown Live märker lagmästare, men USOs besegrade dem två gånger och vid det andra tillfället, vände McMahon på Miz i sin egen hemstad Cleaveland, Ohio. Dessa två var alltid avsedda att träffas på ’Mania, enligt Sports Illustrated. 13 Shane McMahon och Mizen med Smackdown Live tag titlar på Royal Rumble Shane kommer utan tvekan att blomstra som en häl, men kommer det att fungera för Miz som ett ansikte?

Drew McIntyre Vs Roman Reigns Vi trodde inte att vi skulle ha Roman Reigns på ’Mania för några månader sedan, men den stora hunden har återvänt. 13 Roman Reigns och Drew McIntyre ser ut för WM35 Efter McIntyre förstörde både Reigns och sedan avgående Dean Ambrose på Raw, har sedan utmanade The Big Dog på de vackraste scenen och Reigns accepterade den näst sista upplagan av Raw före ’Mania Skotten.

Sasha Banks & Bayley vs IIconis vs Divas of Doom Vs Nia Jax & Tamina – Kvinnors Tag Team titlar efter tänkande vi skulle få Trish Stratus och Lita visade Beth Phoenix sig vara den tidigare legend som har kommit ut i pension. Hon har återförenas med verkliga livet bästa vän Natalya och de kommer att konkurrera om etiketten laget titlarna.

13 Sasha Banks och Bayley har varit på och av bästa vänner under en lång tid tillbaka IIconics har hävdat att The Boss & Kram Connection har smiter dem, så att de har gjort sig in i matchen och Nia Jax och Tamina har ännu inte ge upp sin strävan heller. Kurt Angle Vs Baron Corbin Fans ville John Cena vs Kurt Angle, men det verkar som om de får Baron Corbin spärra några verkliga ändringar i sista minuten.

Det är vettigt, till en grad, att Corbin skulle se att ändvinkel karriär efter att ha gjort sitt liv helvete som chef för Raw. 13 gör dock Cena världen vettigt. Kurt Angle gav honom hans debut, Cena invald vinkel i Hall of Fame och Cena är nu en match på Wrestlemania tack vare Lars Sullivans panikattack.

Skulle ha varit poetisk, men inte vara. Kofi Kingston Vs Daniel Bryan – WWE titeln Detta var inte tänkt att hända, men Kofi Kingston har dödat den sedan få uppbådet för gatlopp match och avskaffande avdelningen att fläktarna har blivit för högt för att ignorera. 13 Daniel Bryan och Kofi Kingston stal showen på Elimination Chamber Hela handlingen just nu är att göra att Kingston är inte tillräckligt bra och den nya dagen man så småningom visa sig Vince McMahon wrong.However, det var hans New Day bröder, Xavier Woods och Big E, som gjorde bevisa för honom genom att vinna en tag team gatlopp match på Smackdown Live denna vecka.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.